Mentorica za odnose

Sem Tanja Šket, raziskovalka odnosov, psihoterapevtka, inspiratorka, coach in mentorica za zdravo spolnost ter vodja programa Sprejemam se.Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana socialna delavka.

Po diplomi sem nadaljevala specialistični študij v tujini in pridobila častni naziv, terapevtka za zdravljenje seksualne zasvojenosti (Certified Sex Addiction Therapist).

Svoje poslanstvo za pomoč in podporo ljudem, da zaživijo svoje življenje, sem začutila, ko sem več let predano delala v terapevtskem procesu in tako pridobila notranjo modrost, ki poleg strokovnega znanja, temelji na osebni izkušnji.Verjamem, da si ljudje zaslužimo podporo, ko jo potrebujemo.

Verjamem, da smo ljudje kot lučke v temi, ko drug drugemu pomagamo razsvetliti pot in pogumno stopiti naprej.

Na svoji poti sem bila obogatena z znanji in modrostjo mnogih odličnih mentorjev in zdaj je čas, da ponudim drugim, kar je bilo dano meni, z namenom, da se krog služenja v višji namen lahko sklene.

Naši programi so visoko strokovni, etični in temeljijo na načelu zaupnosti in varnosti. Zavezani smo Kodeksu poklicne etike in varstvu osebnih podatkov.

Zaključila sem specialistični študij na mednarodnem inštitutu IITAP International Institute for Trauma and Addiction Professionals, pri svetovno priznanem strokovnjaku na področju zdravljenja seksualne zasvojenosti, dr. Particku J. Carnesu,  in s tem kot druga Slovenka, pridobila naziv terapevtka za zdravljenje seksualne zasvojenosti (Certified Sex Addiction Therapist).

Strokovne izkušnje sem pridobila od izjemnih mentorjev; dr. Patrick J. Carnesa, dr. Daniela J. Siegel, dr. Kennetha Adamsa, Debre Kaplan in Thomasa Tullosa, dr. Sanje Rozman ter dr. Zorana Milivojevića.

Pridobila sem certifikat EMDR pod strokovnim vodstvom dr. Rogerja Solomon iz ZDA, o zaključeni prvi stopnji.

EMDR je učinkovita metoda za predelavo travmatičnih izkušenj kot so naravne nesreče in izgube v odnosih.

Na poglobljeni delavnici Dream art analysis sem pridobila osnovna orodja za delo s sanjami pri Dr. Avi Goren Bar.

Redno se še naprej izobražujem in pridobivam znanja na področju medosebnih odnosov in delovanja možganov in spolnosti.

Certifikat_Tanja_Sket